News

twee fantastische nieuwe behandelingen bij Beautiness. Access bars en de energetische facelift

Nieuw!!!

Access bars

De Access bars zijn zo fantastisch! ik zou je nu een hele theorie hierover kunnen vertellen maar ik vertel het liever vanuit eigen ervaring. Wat ik je wel wil mee geven is dat de bars staan voor punten op jouw hoofd die elk staan voor een eigen thema zoals vreugde, verdriet, controle, geld, creativiteit enz….

Ik ben een persoon die nogal snel in haar hoofd kan zitten. Dan ga ik piekeren, mijn eigen verhaaltjes verzinnen, mezelf klein houden. Eigenlijk mezelf gaan saboteren in innerlijke groei.

De bars zorgen ervoor dat er rust komt in jouw hoofd.  Heerlijk hé! geen enkel stemmetje die jou nog klein houd integendeel je gaat steeds meer geloven in jouw wensen en dromen. Alle wensen en dromen die we hebben zijn er niet voor niks maar als mens zijn we soms bang om een sprong te wagen of een andere weg in te slaan. Elke verandering gaat er ook voor gaan zorgen dat dat stemmetje in jouw hoofd nog iets luider gaat praten. Wel, door de bars te laten doen krijg je heel veel ruimte in jouw hoofd. Er word heel veel opgeruimd. Oude overtuigingen over jezelf worden opgeruimd en je gaat steeds meer gaan handelen vanuit jouw buikgevoel. Bars gaan ervoor zorgen dat je meer innerlijke rust krijgt, minder prikkels van buitenaf ( zeker als je net als mij hoogsensitief bent), minder piekeren, een betere slaap, meer leven in het NU, minder stress. Het kan ook helpen bij migraine. Ikzelf heb door de bars minder last van migraine omdat ik veel meer rust ervaar en niet zo zit te malen in mijn hoofd.

Het is zeker het proberen waard en het mooiste kado die je jezelf kan geven. Zelfzorg is zo belangrijk en je zal jezelf dankbaar zijn eens je deze stap hebt gezet. Wie weet tot snel :-)

prijs bars sessie: € 50,00 (duur: ongeveer 1u15 minuten)

 

Energetische facelift

De energetische facelift is een knaller van energie. Het is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam en de geest en zorgt mede daardoor voor een jongere, frissere uitstraling. Je voelt je energieker en helderder van geest na de behandeling.

Deze facelift werkt niet alleen op het uiterlijk ook innerlijk word je je bewust van veranderingen zoals meer rust, energie en helderheid van geest. Je ervaart meer dankbaarheid voor jouw lichaam en onzekerheden worden minder of verdwijnen helemaal.

De energetische facelift wordt op het gezicht gegeven maar tegelijkertijd wordt het hele lichaam mee genomen in de energie

prijs energetische facelift: €60,00 (duur: ongeveer 1u15 minuten)

 

Quote van de week: ‘Tijd nemen voor jezelf is een keuze’

August 28, 2021
Posted by Ines Coysman

Comments are closed.

Beautiness
Oude Bellegemstraat 55
8550 Zwevegem